Expositieruimte Archief/

AFGELOPEN OP 23-08-2020

Betty Simonides

Marena Seeling

Gerda Kruimer

4 juli t/m 23 augustus 2020

open donderdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur, bij voorkeur op afspraak (0597 856422 of info@lakaserna.nl)

Na een lange vastenperiode kan er deze zomer ook in LaKaserna weer van kunst genoten worden. In de Zomerexpo 2020 is werk te zien van Betty Simonides, Marena Seeling en Gerda Kruimer.

Het werk van Betty Simonides is niet te herleiden tot beelden uit de werkelijkheid. Het is een fundamentele zoektocht naar vormen, kleuren, lijnen en materialen. Van Betty is niet alleen werk te zien in de expositieruimte maar ook buiten, aan de voorzijde van de kazerne en in de tuin.

Marena Seeling laat zich juist wel inspireren door de werkelijkheid: Landschappen en door de mens in dit landschap geplaatste elementen. Ze probeert in haar werk de essentie te vatten van deze beelden door keuzes te maken en weg te laten. De identiteit van een bepaalde plek wordt door haar gevangen in brede verfstreken.

Gerda Kruimer is een tekenares pur sang. In haar nieuwste werk uit zich dit in driedimensionele vormen waarin ze een bewuste keus maakt voor een bepaald formaat en patroon. Binnen deze beperking varieert ze met sobere kleuren tot er een object ontstaat waaraan alles klopt.

Voor deze expositie in LaKaserna is er geen opening en het aantal bezoekers dat gelijktijdig de expositie kan bekijken is gelimiteerd. U bent van harte welkom van donderdag t/m zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur bij voorkeur na het maken van een afspraak. Dit om alles ongestoord en in alle rust te kunnen bekijken.

Tijdens openingstijden van de expositie kan in de tuin van LaKaserna op één van de terrasjes een drankje genuttigd worden.

Tot ziens in LaKaserna!